ماشالله این قدر توی ایران این جریاناتو ندیدیم که برای کاربران کلی سوال ایجاد کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان چیزی که ایسوس داره برای تشکر از خوانندگان جایزه میده Voucher هست، یعنی کوپن تخفیف. 7 تا کوپن تخفیف تقریباً 210 هزار تومنی را به 7 نفر به عنوان جایزه کامنت دادن میده.
حالا شما دوست دارید بفروشیدش ، بفروشیدش ، دوست دارید بدید کس دیگه ای استفاده کنه بدید و ... . این جایزه مال شماست و هر کاری میتونید طبیعتاً باهاش بکنید فقط باید به ما اعلام کنید اگه برنده شدید که کی قراره استفاده کنید چون شما مسئول و صاحب جایزه خودتون هستید.
پس جایزه برای خوانندگانی هست که قصد خرید داشته باشند یا بخواند بفروشند کوپنو و یا بدند به کسی ...
نکته مهم : این کوپن برای هر مادربرد X99 ایسوس هست ! نه فقط این مادربرد ، این مادربرد گرون ترین مدله !
پیچیدگی و نارضایتیش حالا کجاست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جریان توی خیلی جاهای دنبال هست. برای مثال من خودم یه ووچر Logitech برنده شده بودم توی یه مسابقه ای 100 دلار بود، 50 دلار فروختم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks